Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .

Fim en TV

Airsoft Replica Wapens zijn zeer geschikt voor film en TV producties. Vrijwel elke actie film gebruikt wapens in deze producties en groot merendeel daarvan zijn replica's of props. Het gebruik van echte wapens tijdens deze opnames vereisen vaak verschillende vergunningen en bovendien is de aanschaf en munitie erg prijzig.

Airsoft Replica Wapens zijn een uitstekend alternatief hiervoor. Ze zijn relatief goedkoop, zijn volledig vergunningsvrij - In België - en zijn niet van echt te onderscheiden. Bovendien zijn vrijwel alle types verkrijgbaar.
De gas en CO2 uitvoeringen hebben zelfs "Recoil" - terugslag - wat het uiterst realistisch maakt.

In veel film en TV producties worden deze Airsoft Replica Wapens al toegepast en ons bedrijf heeft Airsoft Replica Wapens geleverd voor zowel Nederlandse als Vlaamse productie maatschappijen. Zo zijn onze Airsoft Replica Wapens te bijvoorbeeld bewonderen in "Zone Stad" en "Flikken", om er maar twee te noemen.

De Airsoft Replica Wapens zijn verhoudingsgewijs ook goedkoop. Veel goedkoper dan welk ander alternatief dan ook. De modellen zijn vaak uit voorraad leverbaar en wij kunnen alle types leveren. Zelfs grenade launchers, machineguns en miniguns zijn geen enkel probeem en meestal uit voorraad leverbaar.

Buiten de Airsoft Replica Wapens hebben wij een groot aantal (leger) voertuigen tot onze beschikking die wij verhuren, zoals een Hummer H1, Chevy Blazer, diverse Troopcarriers , terrein buggies en beschikken wij tevens over diverse (oorlogs) terreinen waar men een volledige filmshoots kan doen. Van 10 tot 30 Hectare.

Wij maken speciale OFFERTES OP MAAT, met speciale tarieven en regelingen voor film makers en producenten.
Kom langs en overtuig jezelf van onze Airsoft Replica wapens!

aaaaaaaaaaaaiii