Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .

Legaliteit

Aankopen door minderjarigen - wanneer zij onder begeleiding de winkel betreden -
Wij verkopen geen replica's aan minderjarigen. Meerderjarigen (b.v. ouders/voogd) kunnen uiteraard wel een replica aankopen en onder hun verantwoordelijkheid ter beschikking stellen. Het naleven van veiligheidsregels is hier cruciaal. Wij verstrekken hier voldoende informatie over. Ons bedrijf is van mening dat airsoft replica wapens in principe geen speelgoed is voor minderjarigen en hanteren wij hierop een ontmoedigingsbeleid.

Verkoop door erkende handelaren
De verkoop van airsoft replica wapens is alleen toegestaan door handelaren die een Erkenning tot Wapenhandelaar hebben. Zonder dit document is de handelaar in  OVERTREDING en STRAFBAAR .

Versturen van Airsoft Replica Wapens
Het versturen over de post is NIET toegestaan in België en is strafbaar. Ook particulieren die bij een webwinkel in België of in het buitenland een Airsoft Replica Wapen bestellen/kopen zijn strafbaar - evenals de winkel zelf - al is deze in bezit van een "Erkenning als Wapenhandelaar".
 
Behoud uzelf van problemen en bescherm de sport
Helaas zijn er webwinkels en zelfs enige echte winkels die Airsoft Replica Wapens aanbieden terwijl deze NIET in het bezit zijn van een dergelijke erkenning. Deze winkels zijn in overtreding en u kunt zelfs in problemen komen wanneer u hier een Airsoft Replica Wapen koopt.

Nederland
Sinds 15 Januari 2013 is het toegestaan om een Airsoft replica Wapen te bezitten en/of te vervoeren mits men is aangesloten bij een erkende vereniging. Verkoop tussen NL particulieren kan en mag enkel en alleen gebeuren wanneer de NL koper en NL verkoper in orde zijn met het bewijs van lidmaatschap van een erkende schietvereniging, welke is goedgekeurd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
Circulaire Wapens en Munitie 2013 - Nederland / Regeling Wapens en Munitie 2013 - Nederland

aaaaaaaaaaaaiii