Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .

Over Ons

Opgericht in 2003, is onze winkel uitgegroeid tot een van de professioneelste airsoft-winkels van de Benelux. Als eerste had ons bedrijf een officiële erkenning van de overheid om airsoft replica wapens te mogen verhandelen in België en is zowel airsoft als Combat-Simulation, volledig onze "core-business".

Wij verkopen dus enkel vrij verkrijgbare airsoft replica wapens en geen sport of jacht wapens!

Airsoft-Freaks is de enige airsoft winkel waarvan al het personeel ook actief meespeelt in de Combat-Simulation wereld en alle werknemers zijn regelmatig te vinden op de diverse open evenementen in heel België en zelfs daar buiten.

Onze contacten met bekende leveranciers zijn ronduit uitstekend en wij worden dan ook als enige winkel regelmatig door hen bezocht en gaan onze technici regelmatig naar hen toe om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Airsoft-Freaks is een Classic Army Service Centre en door vele merken erkent als officieël Service Center van België.

Dat houdt in dat wij buiten alle blauwdrukken en ondersteuning door de fabrikanten ook getraind en opgeleid worden om reparaties en upgrades verantwoord te kunnen doen. Wij zijn het enige bedrijf in de Benelux die deze status heeft en zijn daar natuurlijk best trots op.

Ook sponsoren wij diverse Combat-Simulatie teams en Combat-Simulatie organisaties met allerlei hand en span diensten om onze geliefde sport te promoten en meer bekendheid te krijgen bij het grote publiek. U ziet, wij doen veel meer als alleen maar dozen schuiven!
Airsoft is onze passie!

aaaaaaaaaaaaiii