Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .
Overheid

Al sinds 2003 hebben wij federale en lokale politie diensten in ons klantenbestand en is er een goede interactie tussen ons bedrijf en de diverse diensten. Zo hebben wij meegewerkt aan de "airsofterkenning" die op dit moment bij diverse Belgische politiediensten wordt gehanteerd.

Het erkenning dossier heeft als nummer 2749 en heeft officieel: "Gebruik van AirSoft middelen in de opleiding en training geweldsbeheersing".

Tevens hebben wij al meerdere malen - op verzoek van de diensten - airsoft demonstraties gegeven op de 360 schietstand in het paleis van Justitie te Brussel waarbij wij het gebruik en de effectiviteit van airsoft m.b.t. de traditionele middelen duidelijk hebben kunnen aantonen.

De persoonlijke relatie met onze cliënten speelt tevens een prominente rol. Wij leveren een totaal concept: Van hoogwaardige airsoft replica wapens tot het aanbieden van biologisch afbreekbare airsoft munitie en van het uitvoeren van replica onderhoud tot het upgraden van replica's.

Maar er is meer: Wij leveren niet alleen de airsoft replica wapens en de aanverwante artikelen maar voeren ook divers "custom" werk uit. Denk hierbij aan gekleurde sledes (slides) om verwarring tijdens training te kunnen voorkomen of leveren speciale munitie die een duidelijke "marking" achterlaat bij impact. Vanaf het beginstadium van uw order tot de uiteindelijke aflevering word door ons goed gepland en helder gecommuniceerd.

Wij maken speciale OFFERTES OP MAAT, met speciale tarieven en regelingen voor politie diensten en overheidsinstanties.
aaaaaaaaaaaaiii