Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .

Reparaties

Airsoft-Freaks is officieel gekwalificeerd door vele merken om vrijwel alle airsoft replica wapen modellen te repareren. De volgende merken zijn wij bekend mee:

ICS - Classic Army - Real Sword - A&K - King Arms - maar ook vele andere merken.

Onze technische dienst is hiervoor speciaal opgeleid en zijn volledig gekwalificeerd om verantwoord reparaties aan uw airsoft replica wapen uit te voeren.

* LET OP:
- Wij reparen alle replica wapens die bij ons zijn aangekocht, deze vallen in tariefgroep 1.
- Replica wapens die NIET bij ons zijn aangekocht vallen in tariefgroep 2. Niet bij ons aangekochte replica's kunnen altijd geweigerd worden voor reparatie, de rede hiervoor kan zijn dat het een onbekend merk of model is voor ons of we grote kosten/problemen verwachten (voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen).

Tariefgroep 1: U heeft de aankoopbon van Airsoft-Freaks
Heeft u uw airsoft replica wapen aangeschaft bij Airsoft-Freaks? Dan bedragen de kosten voor reparaties: € 20,- per half uur

Tariefgroep 2: U heeft GEEN aankoopbon van Airsoft-Freaks
U heeft uw airsoft replica wapen elders aangeschaft? Dan bedragen de kosten voor reparaties:
€ 40,- per half uur.

* Bewaar de Airsoft-Freaks aankoopfactuur dus goed. ** Wanneer u langskomt voor het inleveren van uw airsoft replica wapen, zorg er dan altijd voor dat deze in een koffer of tas zit en loop nooit openbaar met het airsoft replica wapen op straat. Wees verantwoord - Gebruik je verstand!

aaaaaaaaaaaaiii