Nieuwsbrief
© Copyright Airsoft-Supply BVBA 2003 -2012 | De op deze website getoonde ontwerpen, teksten, slogans en beelden zijn intellectueel eigendom van Airsoft-Supply BVBA en derhalve auteursrechtelijk beschermd. Gebruik maken van deze inhoud kan slechts na schriftelijke toestemming van Airsoft-Supply BVBA .

Vervoer van airsoft replica wapens

Let Op: In Nederland is het VERBODEN en STRAFBAAR om een airsoft replica wapen te bezitten of te vervoeren. [ 'Wet wapens & munitie' - Categorie 1 (Wwm) ]

Airsoft replica wapens dienen als "echte wapens" te worden behandeld: Dat betekend dat men tijdens bijvoorbeeld het vervoer naar een winkel of evenement, de airsoft replica vervoerd dient te worden in een  AFGESLOTEN tas of koffer, net zoals het verplicht is met een "echt" wapen.

Geef direct aan - wanneer men voor een controle wordt aangehouden door de politie - dat men een of meerdere airsoft replica wapen(s) in de auto heeft. Dat is veiliger voor de dienstdoende agent(en) en jezelf.

Airsoft replica wapens dienen behandeld te worden als echte wapens en het is NIMMER toegestaan om deze te gebruiken op de openbare weg of in een openbare gelegenheid.

Het vervoeren van uw airsoft replica wapen in de standaard bijgeleverde kartonnen doos is alleen toegestaan wanneer u kunt aantonen door middel van de datum op uw aankoop bon dat u dit airsoft replica wapen zojuist heeft aangekocht.

Men dient altijd de korste weg naar huis of naar een evenement te nemen zonder omwegen of te stoppen. Wanneer uw wordt aangehouden tijdens uw vervoer, meldt dan altijd direct dat u een airsoft replica wapen aan boord heeft en zorg voor een bewijs of telefoonnummer van het evenement c.q. winkel waar u naar toe gaat.

Neem deze zaken in acht wanneer u besluit airsoft replica wapen(s) te vervoeren c.q op te slaan en bescherm onze sport. Denk na, handel verantwoord en volg de wet. 

 

aaaaaaaaaaaaiii